Международното движение на русофилите се готви да отбележи Деня на победата

Международното движение на русофилите се готви да отбележи Деня на победата
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    01.05.2024
  • Сподели:

Международното движение на русофилите (МДР) подготвя широк кръг от инициативи по целия свят за Деня на победата, заяви генералният секретар на движението Николай Малинов в предаването „Голямата игра“ в ефира на Първи канал.

Според думите на ръководителя на МДР са се появили две нови инициативи в сравнение с предходни години.

 

 

Международното движение на русофилите се готви да отбележи Деня на победата

 

 

„Оформихме правата за парада на победата и ще го стартираме в различни страни с подходящи коментатори, където е възможно“, отбеляза той.

„Да кажем, че в България бившият министър на отбраната ще бъде коментатор.

Николай Малинов нарече втората особеност — плаката, който МДР направи на седем езика. Ще се публикува на хартиен и електронен носител. Предвижда се също провеждането на „Безсмъртния полк“ и други събития в различни страни.

Да припомним, че през февруари се проведе вторият конгрес, на който бяха приети много важни документи. Миналата година Русофили стана международна организация, обединяваща представители на седемдесет и седем държави. През годината броят на присъединяващите се страни почти се е удвоил.

МДР

Въпреки западната пропаганда и постоянните опити да се демонизира Русия, в България се готвят по градове достойно да проведат Денят на победата.  Можете да изпращате своите видео кадри и снимки на редакционната ни поща или в коментар на телеграм канала, всички кадри ще бъдат публикувани.

 

 

A.Z

България ZOV

Станете почитател на Класа