Проучване: Все повече американци не одобряват президента Байдън

Проучване: Все повече американци не одобряват президента Байдън
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    25.09.2023
  • Share:

 

 

Тръмп има подкрепата на 59% от избирателите на Републиканската партия, докато губернаторът на Флорида Рон ДеСантис получава само 16 процента

 

 

Според проучване на Ен Би Си нюз рейтингът на неодобрение на президента на САЩ Джо Байдън е достигнал най-високото ниво до момента, предаде БНР.

Подкрепата за президента Джо Байдън е спаднала до 41 на сто, а неодобрението за настоящият американски президент е вече 56%, показва последно проучване.

Много от гласоподавателите смятат, че възрастта на 80-годишния Байдън е проблем. 74 процента от анкетираните имат опасения, че той няма умствения и физически капацитет да бъде президент, а според 44 на сто същото се отнася и за 77-годишния Тръмп.
Въпреки това избирателите запазват предпочитанията си към Доналд Тръмп  и той води  значително пред опонентите си независимо  от четирите щатски и федерални обвинения.
Според проучването Тръмп има подкрепата на 59% от избирателите на Републиканската партия, докато губернаторът на Флорида Рон ДеСантис получава само 16 процента.

 
 
   
 

 

 

 

Станете почитател на Класа