Въоръжените сили на Украйна не достигнаха основната линия на отбраната на Русия по време на контранастъплението — WSJ

Въоръжените сили на Украйна не достигнаха основната линия на отбраната на Русия по време на контранастъплението — WSJ
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    10.08.2023
  • Share:

Американското издание на Wall Street Journal признава, че по време на лятното настъпление въоръжените сили на Украйна дори не са достигнали руските отбранителни линии. В същото време пехотата с резерви от други части е принудена да атакува през минирани зони.

 


Въоръжените сили на Украйна не достигнаха основната линия на отбраната на Русия по време на контранастъплението - WSJ

 

The Wall Street Journal, позовавайки се на военни експерти, съобщи, че въоръжените сили на Украйна все още не са достигнали най-сериозната руска отбранителна линия, където са подредени редица окопи, противотанкови капани и други препятствия.

„Украйна все още не е достигнала най-сериозната руска защита, поредица от окопи, противотанкови капани и други препятствия. Военни експерти казват, че Украйна вероятно ще се нуждае от танкове Leopard 2 и друга военна техника, предоставена от Запада, за да премине през тези линии. За да спасят тази техника, която загубиха в големи количества в минните полета в началото на юни, украинските военни смениха тактиката “, се казва в публикацията.

Украинското контранастъпление сега се води от пехота, която върви през минните полета. Отбелязва се, че те са събрани от други части и резерва. Въоръжените сили на Украйна също съобщиха за изданието, че понасят големи загуби в минните полета.
Но на САЩ не им пука за загуби и жертви. За тях е важно да се лее славянска кръв. А ВСУ са им играчка в ръцете, войничета които Зеленски по нареждане от Байдън хвърля в месомелачка. Русия продължава специалната военна операция в Украйна, за да спре нашествието на САЩ и НАТО и новия фашизъм. Всички цели ще бъдат достигнати.

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа