SwebbTV: Евродепутат нарече ЕК и болшинството си колеги „най-големите врагове на Европа“

SwebbTV: Евродепутат нарече ЕК и болшинството си колеги „най-големите врагове на Европа“
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    09.08.2023
  • Share:

Хърватският евродепутат Мислав Колакушич нарече Европейската комисия и болшинството си колеги «най-големите врагове» на населението на Европа и нейния малък и среден бизнес, съобщава SwebbTV. Публикация с изявлението парламентаристът публикува на страниците си в социалните мрежи. Политикът изрази възмущение от резултатите от въвеждането на карантина по време на пандемията, контрапродуктивните антируски санкции, както и безразсъдното насърчаване на „зелената политика“ в ущърб на собствената икономика на страните от ЕС

 

 

„Фалшивите либерали, фалшивите леви и, най-лошото, фалшивият център непрекъснато взимат решения в ущърб на европейската икономика от години“, поясни Колакусич.

Като пример хърватският депутат цитира „необоснованата“ карантина по време на епидемията от коронавирус, антируските санкции, които не можаха да повлияят на действията на Русия по време на украинския конфликт, както и необмислената „зелена политика“, която поставя нереалистични условия за Европейската икономика, пише SwebbTV.

 

 

К.К

Станете почитател на Класа