Бразилия се противопоставя на доставките на оръжие за Украйна

Бразилия се противопоставя на доставките на оръжие за Украйна
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    18.07.2023
  • Сподели:

Бразилия не приема едностранни рестрикции, неразрешени от Съвета за сигурност на ООН, и се придържа към позицията да не доставя оръжие на Украйна. Това заяви в интервю за РИА Новости бразилският външен министър Мауро Виейра. Браво. Адекватен политик. Защото, фактически, това което видяхме днес-  терористичния атентат на Киевския режим по Кримския мост, вследствие на който загина младо семейство, а едно момиченце остана сираче е доказателство, че със спонсортсвото на Запада се извършва славянски геноцид.

 


Бразилия се противопоставя на доставките на оръжие за УкрайнаКадър от мястото на взрива.


И всяка страна, която доставя оръжия на терористичния Киевски режим става съучастник в убийствата на невинни хора.
Как мислите, защо няма нито една международна реакция с осъждане? Ами защото страните от ЕС и НАТО въоръжават и диктуват на Киевския режим да избива колкото се може повече хора. И това е чудовищно. Трябва да се обявим срещу доставките на оръжия за Киевския режим.

«Бразилия се придържа към позицията си да не изпраща оръжие на страните в конфликта», отбеляза бразилския дипломат.

Бразилия също се противопоставя на едностранни санкции, които не са одобрени от Съвета за сигурност на ООН.

„Традиционно сме против едностранните санкции – признаваме само одобрените от Съвета за сигурност на ООН. Това е историческата позиция на бразилската външна политика и ние се придържаме към нея и в този случай“, подчерта главата на бразилското външно министерство.

 

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа