Русия затваря хуманитарния коридор в Черно море

Русия затваря хуманитарния коридор в Черно море
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    18.07.2023
  • Сподели:

Русия затваря морския хуманитарен коридор в северозападната част на Черно море. Това съобщиха от Министерството на външните работи на Руската Fедерация. Русия оттегля и гаранциите за безопасност на корабоплаването, които бяха въведени като част от зърнената сделка.

 

 

Русия затваря хуманитарния коридор в Черно море

 

 

Както съобщиха от Външно министерство на Русия това означава и ограничаване на морския хуманитарен коридор, възстановяване на режима на временно опасна зона в северозападната част на Черно море и разпускане на СКЦ в Истанбул. «Черноморската инициатива» престава да функционира от 18 юли.

„Само при получаване на конкретни резултати, а не на обещания и гаранции, Русия ще бъде готова да обмисли възстановяване на „сделката““, подчертаха от руското външно министерство.

Позорната среща на върха на НАТО приключи и Киевския режим реши да покаже на какво е способен извършвайки поредната терористична атака
Вследствие на атентата извършен в нощта на 17 юли загина младо семейство- мъж и жена, които от Белготрод пътували за дългочакана отпуска на морета. Дъщеричката им по чудо остава жива. Сега е в болница и още не знае, че родителите й са загинали
Подъл, циничен атентат…

 

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа