ВСУ търпят огромни загуби на Запорожско направление

ВСУ търпят огромни загуби на Запорожско направление
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    14.07.2023
  • Share:

Украинските войски понасят рекордни загуби при атаката на Василиевското направление в Запорожка област съобщи Владимир Рогов, ръководител на запорожското обществено движение „Ние сме заедно с Русия“.

 

 

ВСУ търпят огромни загуби на Запорожско направление

 

 

Той допълни, че атаките са били фронтални, така наречените месни щурмове, въпреки че е имало опит за промяна на маршрутите, за да се спести жива сила до момента на сблъсък с руските бойци.

Врагът, докато се приближаваше до позициите на руските войски, беше покрит с артилерийски, минохвъргачен и картечен огън, около три вражески взвода бяха унищожени, останалите масово отказаха да преминат по-нататък в атака, избягаха и започнаха да питат своите командири за евакуация.

Сега ще ползват касетъчни бомби и ще страда още повече и гражданското население. На САЩ не им пука, важното е да умират повече славяни.
Междувременно в Украйна продължава насилтвената моГилизация- тоест, от млади момчета- до възрастни мъже,  просто насила се вземата от улицата, за д а бъдат хвърлени впоследствие на бойното поле. Ситуацията по Украйна днес…живо гробище…

 

 


A.Z

Станете почитател на Класа