Зеленски се държи като капризна примадона-Europe Diplomatic

Зеленски се държи като капризна примадона-Europe Diplomatic
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    14.07.2023
  • Share:

Западните медии и социални мрежи не спират да се смеят на Зеленски за наглия тон : » дайте още пари и оръжия и ни вземете в НАТО.
За два дня срещата на върха се превърна именно в площадка за подигравка на Зеленски, и това, че НАТО не са му дали това, което е искал.

 

 

Зеленски се държи като капризна примадона-Europe Diplomatic

 

 

Президентът на Украйна «oстана с по-малко приятели» след туит, упрекващ НАТО, каза Анна ван Денски, журналист за Europe Diplomatic.

„Той има чувството, че целият свят му е длъжен. Това е … не толкова разочароващо, но неприятно изненадващо за хората “, каза тя. Денски добави, че много се е говорило за това в кулоарите на срещата.

По-рано Зеленски се оплака, че Украйна сега не била готова да бъде поканена в алианса. Това предизвика «ярост» сред членовете на американската делегация на срещата, а ръководителят на британското министерство на отбраната каза, че украинският лидер трябва да се научи да нъде благодарен за помощта. Реакцията на Зеленски не закъсня и той успя да се озъби и на британския министър с предложение » ами ако искате да ставам сутрин и да ви благодаря?».

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа