За настъпващата ера на моделиране на генната "модификация" на човека

За настъпващата ера на моделиране на генната "модификация" на човека
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    25.06.2023
  • Сподели:

Глобалистите – в търсене на влияние върху генетичния код на човечеството

 

 

 

Световният икономически форум (WEF), швейцарска неправителствена институция, известна най-вече с организирането на годишни конференции в Давос, се обяви против естественото зачеване. Според архитектите на „новото нормално“ в близко бъдеще всички деца трябва да се отглеждат в лабораторни епруветки. Сега световният "елит" на Шваб-овците от Световния икономически форум и свързаните с него глобалистки структури предприемат стъпки да поставят под свой контрол генетичния материал на всяко дете, родено в света до 2030 г.

Според правилата на WEF човечеството „ще бъде по-добре подготвено да посрещне предизвикателствата на бъдещето“, ако децата, родени на света, преминат през генно редактиране (генно моделиране-модификация), „за да се гарантира, че нямат болести и увреждания“. За да реализират тези планове, структурите на WEF вече разработват изкуствени инструменти, които „ще могат да развиват плода извън тялото на майката“.

Отглеждането на човешки бебета ин витро от нулата може да бъде възможно само след 5 години благодарение на напредъка в технологията за създаване на човешки яйцеклетки и сперматозоиди в лабораторията, които могат да се използват за развитие на ембрион в изкуствена утроба.

По-рано тази година WEF пусна видео , озаглавено „ Технолозите споделят възгледи за нашия бъдещ свят “, което говори за промяна на човешкия геном, озаглавено „Пренаписване на кода на живота: Технологията за редактиране на гени ще ни позволи да преработим цели организми“.

Това ще ни позволи не само да редактираме геноми, но, което е по-важно, да напишем „нов код за живот“. Ще имаме правата за запис ”, казват проводниците на Четвъртата индустриална революция с нейните интернет тела/вещи и други прояви на трансхуманизма. „ СЗО е на път да получи правото и властта да модифицира генетично хората по желание “, предупреждава д-р Сухарит Бхакди и други в това отношение.

Случващото се повдига етични въпроси сред учените, тъй като плановете на WEF означават, че жените на всяка възраст ще могат да имат деца. В допълнение, родителите (и не само те) може да искат да променят / моделират генетичните черти на детето с помощта на инструменти за редактиране на гени, които могат да повлияят, наред с други неща, на традиционните идеи за теорията на еволюцията.

Британският парламент вече разреши изкуствено осеменяване с помощта на ДНК проби от трима или повече души. Според учените подобна намеса в генофонда може да доведе до генетична промяна в човешката популация и потенциална заплаха за бъдещите поколения. Въпреки това правителството продължава да провежда този експеримент, пренебрегвайки възможните последствия.

Изглежда, че една от заветните цели на подобни експерименти са "синтетични хора" - "полухуманоидни" роби, готови да изпълняват всякакви команди на властите и способни значително да ускорят изпълнението на всички планове на архитектите на "новото нормално“. „ Синтетични „човешки“ ембриони, създадени без яйцеклетки и сперматозоиди, вече са получени в резултат на „научен пробив “, твърди британският DailyMail .

Изследователите обаче вече задават въпроси: възможно ли е изобщо да се наричат хора тези, които са родени в резултат на използването на такива окултни технологии? Дали ще ги "печатат" на партиди, въпреки твърденията за противното? Ще може ли изобщо да ги различим от истинските хора?

От публикациите: „Напълно изкуствен човек. Учени създадоха синтетични човешки ембриони, използвайки стволови клетки. Това новаторско постижение избягва необходимостта от яйцеклетка или мъжко семе.“

Междувременно ключови инструменти за редактиране на гени вече се усъвършенстват и въвеждат в ежедневието, включително под формата на храна и ваксини. През юни стана известно, че скоро в магазините за хранителни стоки ще се появят генетично модифицирани зеленчуци за салати, които няма да бъдат съответно етикетирани. Първият хранителен продукт, редактиран с CRISPR, достъпен за потребителите в САЩ, Conscious Greens Purple Power Baby Greens Blend, е създаден от селскостопанската биотехнологична компания Pairwise.

В същото време лобистите за такива ГМО продукти и биотехнологии и техните партньори от WEF и други глобалистки структури официално признават, че ГМО храните, които Гейтс, Шваб и Ко. рекламират за производство във фабрики, променят генетиката на хората.

В същото време лобистите на Big Pharma и Biotech , например, говорейки в американския щат Мисури, са против законопроекта HB1169 относно разкриването на информация за генната терапия и информираното съгласие и са категорично против разкриването на информация за това как и за каква цел ГМО променят генетиката на хората.

Законопроектът (формулировката му може да бъде намерена тук ) изисква разкриване на информация за всеки продукт, който има ефект върху човешкото тяло, подобен на лекарствата за генна терапия, и че информираното съгласие включва всички рискове и ползи, включително неблагоприятните, от особен интерес.

По време на официалното свидетелство в Камарата на представителите на Мисури по този законопроект лобистите на фармацевтичните компании официално признаха, че ГМО храните наистина влияят на генетичния код на хората . И те незабавно се противопоставиха на законопроекта с мотива, че ще изисква признанието, че всички ГМО храни действително засягат човешкия генетичен код. Въпреки това не беше обсъдено колко значими са тези въздействия и какви проучвания са направени, за да се гарантира, че тези модификации не причиняват дългосрочни последици за здравето.

Според западни изследователи това шокиращо признание е изключително важно в светлината на факта, че WEF и фондацията на Гейтс насърчават производството на всички месни и млечни продукти в специализирани фабрики. Ако основен ГМО продукт може да доведе до модифициране на генома ни, тогава какво може да направи един напълно изкуствено произведен продукт?

Освен това, вярваме ли в безопасността и ефикасността на тези продукти на същите лица, които ни излъгаха, че ваксините срещу Covid-19 ще имат минимални странични ефекти и ще предотвратят разпространението на вируса?

Сега има тенденция към въвеждане на иРНК ваксини в добитъка и това в крайна сметка може да повлияе на нашите хранителни доставки“, прогнозират западни журналисти появата на храни с ГМ ваксини. Американски учени твърдят, че появата на мРНК ваксини в хранителни продукти е реална, тъй като мРНК е „ много по-трайна, отколкото можем да си представим “.

Сега мRNA се произвежда със синтетична псевдоуридинация, което я прави високоефективна, но устойчива на разграждане от рибонуклеази “, заявява д-р Питър Макколоу. -Това означава, че храната в различни форми може наистина да съдържа информационна РНК. Китайците сега показаха, че тя може да се погълне. Един подход (за предотвратяване на това) би бил да се забранят всички форми на информационна РНК технология при животни, пълна забрана! Така вече няма да има риск да попадне в храната. Ако дадена храна съдържа иРНК, трябва да имате пълното право да знаете за това, преди да консумирате такива продукти.

И без всичко това, днес ваксините, наред с ГМО продуктите, са инструмент за моделиране (генна "модификация") на човека. И не само на Запад, но и на Изток. Видеото, в което Бил Гейтс публично заявява, че той и неговите западни сътрудници ще променят човешкия геном с помощта на ваксини, може да бъде намерено в мрежата днес. В средата на юни, в навечерието на посещението си в Китай, той специално акцентира върху факта, че " конфронтацията" между САЩ и Китай не е свързана с глобализацията в областта на здравеопазването.

Знаете ли, че в момента има поне две змийски села в Китай, които събират милиони змийски яйца за световното производство на ваксини?.. Знаете ли, че те събират ваксините, които ние инжектираме на деца, от змийски яйца?“ Д -р Браян Ардис бие тревога . По неговите думи, китайски експерти тайно са създали тези змийски села, за да събират милиони евтини змийски яйца, за да произвеждат по-евтини и „по-бързи“ ваксини: „ Ако те събират ваксини от змийски яйца, това означава, че протеини от влечуги ще присъстват във вашите ваксини .“

През есента на 2021 г. турската телевизия Beyaz показа ужасяващи кадри на бебета, осакатени от ваксините на Pfizer и Moderna: деца с допълнителни крайници, едно око или с напълно засегнато тяло, покрито с коса. „Това не е ваксина. Това е генетично модифицирана мутация “, казаха по това време Фатих Ербакан, председател на Турската партия на благоденствието (Refah), и трима лекари, показвайки подходящи фотографски доказателства: „ Тук виждате дете, родено с опашка, вроден дефект. Ето едно бебе в животинска козина. Ето едно дете с четири крака и три ръце... Научно се нарича генна терапия .

Година по-късно президентът на фармацевтичното подразделение на Байер Стефан Олрих официално призна , че ваксинациите срещу Covid-19 всъщност са „ клетъчна и генна терапия “, продавани под прикритието на ваксини, за да „спечелят доверието на обществото “! ..

Във връзка с всичко казано по-горе си струва да си зададем въпроса: как следва да изглежда, според световния „елит“, една идеално редактирана и „синтезирана“ проба на „човека на бъдещето“?

 

 

Превод: ЕС

Станете почитател на Класа