DB: Кандидат за президент на САЩ подкрепи Путин по американска телевизия

DB: Кандидат за президент на САЩ подкрепи Путин по американска телевизия
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    07.06.2023
  • Share:

Кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия Вивек Рамасвами застана на страната на Русия в дискусия по американска телевизия. Това пише журналистът Корбин Болиес.

 

 

Вивек Рамасвами в интервю за американската телевизионна водеща Марта Радац разкритикува американската външна политика спрямо Русия. Той заяви, че Вашингтон трябва да направи отстъпки на Москва, за да сложи край на украинската криза. Според Корбин Болис кандидатът за президент на Съединените щати всъщност е подкрепил руския лидер Владимир Путин, като е застанал на негова страна. Това съобщава The Daily Beast (DB).

«Вивек Рамасвами застана на страната на Путин в разгорещена схватка с Марта Радац», отбелязва авторът на американското издание.

 

Русия е с първата в света регистрирана ваксина срещу коронавирус -

 

Американският политик заяви, че работата на президента на САЩ е да се грижи за интересите на страната си. А в момента основната външнополитическа заплаха за САЩ е китайско-руският съюз. Продължавайки да въоръжава Украйна, американската страна тласка още повече Москва към Пекин. На този фон той призова Вашингтон да направи сериозни отстъпки пред Руската федерация и по този начин да прекрати украинската криза.

„Считам, че трябва да прекратим конфликта в Украйна при мирни условия, което, да, наистина ще включва някои сериозни отстъпки пред Русия“, каза Вивек Рамасвами.

Представителят на Републиканската партия също обърна внимание на факта, че с разрешаването на конфликта по този начин Украйна ще загуби възможността да стане член на НАТО. А това ще означава, че кризата ще приключи.

K.K

Станете почитател на Класа