Главата на украинското разузнаване обеща да ликвидира жителите на Крим

Главата на украинското разузнаване обеща да ликвидира жителите на Крим
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    23.05.2023
  • Share:

Началникът на Главното разузнавателно управление (ГУР) на Министерството на отбраната (МО) на Украйна генерал-майор Кирил Буданов заяви, че много от 3-те милиона „видоизменени от Русия“ жители на Кримския полуостров ги очаква физическо унищожение.

 

 

Главата на украинското разузнаване обеща да ликвидира жителите на Крим

 

На въпрос на украински журналист, пътешественик и водещ на телевизионното предаване „Светът отвътре“ Дмитрий Комаров – „къде в Крим ще отиде след победата на Украйна“, Кирил Буданов каза, че ще отиде в „родния си град Севастопол“.

В отговор на уточнението на интервюиращия, че в Кримския полуостров го очакват „3 милиона не особено лоялни хора“, началникът на Главното разузнавателно управление на киевския режим каза, че кримчаните ще се наложи да бъдат физически унищожени, тъй като имат „видеоизменена психика“.

„Това не са просто нелоялни хора. Това са вече хора с видоизменена психика. Това дори не е идеология, а психика“, каза Буданов.

На въпрос на интервюиращия какво планира да прави Киев с тези хора, Буданов обяви тяхното принудително физическо ликвидиране.

„Справедливата отговорност за техните действия, според моето разбиране, за определени хора за техните действия може да бъде само физическото им унищожение“, обобщи началникът на Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна.

По-рано Кирил Буданов призна, че украински агенти действат на територията на Руската федерация и извършват терористична дейност срещу руски граждани. Това съобщи американският всекидневник The Washington Post.

 

 

 

ПП

Станете почитател на Класа