В Луганск се сбогуваха със загиналия колега и боев другар на Захар Прилепин Александър Шубин в атентата от 6 май

В Луганск се сбогуваха със загиналия колега и боев другар на Захар Прилепин Александър Шубин в атентата от 6 май
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    13.05.2023
  • Share:

В Луганск днес се сбогуваха с Александър Шубин, сподвижник на и боев другар на писателя Захар Прилепин. Церемонията се проведе с всички военни почести. Днес, дали съвпадение, но изпращането се случва в Денят на ЛНР- или 9 години от знаковите събития, когато народа на Донбас се противопостави на фашисткия режим в Киев. Като знак, че героите не умират, а делото им ще бъде проължено. В този ден не мина и без обсрели по ЛНР от страна на врага, които говорят за това, че злото не спи, и трябва да сме нащрек и да се борим за правдата и мира.

 

 

В Луганск се сбогуваха със загиналия колега и боев другар на  Захар Прилепин Александър Шубин в атентата от 6 май

 

Шубин загина миналата събота, на Георгиевден в едно от селата в района на Нижни Новгород, когато колата на писателя беше взривена. Самият Прилепин е ранен и се възстановява. Днес стана известно, че той е преминал успешно втория етап от операцията на краката си.

Заподозреният атентатор е задържан. Според данни на разследващите той е работил по указания на украинските специални служби. А те, съответно, работят по указания на западните си покровители, което ни говори, че Запада се опитва да води война срещу славянския свят и православието. И всеки един от нас трябва да си дава сметка за това.

 

 

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа