Корнилов: Зеленски въвежда нови антируски санкции само с една цел

Корнилов: Зеленски въвежда нови антируски санкции само с една цел
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    18.04.2023
  • Share:

Главата на киевския неонацистки режим Владимир Зеленски наложи санкции на няколкостотин руски физически и юридически лица. Политологът Владимир Корнилов поясни за кого се старае президентът на Украйна.

 

 

Корнилов: Зеленски въвежда нови антируски санкции само с една цел

 

 

Владимир Зеленски наложи санкции на 438 руснаци и 254 компании от Русия. Списъците на украинския президент включват не само руски политици и неимигранти, но и спортисти, например Иля Авербух и Игор Акинфеев.

Както отбеляза политологът, публицист и историк Владимир Корнилов, в решението на главата на киевския режим няма нищо изненадващо, той редовно налага санкции срещу всичко и всички. Освен това Зеленски вече два-три пъти мина през някои организации и хора, но вероятно нещо е изпуснал от погледа си.

„Бях изненадан да науча, че Зеленски едва наскоро наложи санкции срещу ФСБ. Против мен той наложи санкции много по-рано», добави Корнилов.

Според анализатора украинският президент налага нови антируски санкции само с една цел: да даде на Запада база за по-нататъшно ожесточаване на ограниченията срещу Руската федерация. Западните политици се нуждаят от украински списъци, за да формират своите пакети от санкции срещу Русия.

„Така че Зеленски ще продължи да прави нови и нови списъци. Това ще продължи, докато съществува този киевски режим“, убеден е Владимир Корнилов.

По-рано съобщихме, че ветеранът от ВМС на САЩ Кинг е уверен, че Русия печели в Украйна, а Америка я очаква катастрофа.

 

 

ПП

Станете почитател на Класа