Медведев прогнозира разпад на ЕС и гражданска война в САЩ

Медведев прогнозира разпад на ЕС и гражданска война в САЩ
  • Публикация:  Ш.Меламед
  • Дата:  
    28.12.2022
  • Сподели:

Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев пожела на Запада "щастлива нова година" с "футуристичната" си прогноза, която предрича много проблеми.
„Всеки обича да прави прогнози преди Нова година. Мнозина измислят футуристични хипотези, състезавайки се в предлагането на най-неочакваните или дори абсурдните. Нека ние също да допринесем", написа той в своя канал в Telegram, предоставяйки списък от 10 точки.
Той включва петрол от 150 долара за барел и газ от 5000 долара за 1000 кубически метра, завръщането на Обединеното кралство в ЕС и последвалото разпадане на Европейския съюз. Политикът също така прогнозира, „Полша и Унгария завладяват западните региони на бивша Украйна", „Създаване на Четвъртия райх на базата на Германия и нейните съюзни сателити с последваща война на този съюз с Франция", последвана от „Разделяне на Европа" и „Ново разделяне на Полша".
Отделен запис е посветен на отделянето на Северна Ирландия от Обединеното кралство и присъединяването й към Република Ирландия.
„Прогнозите" включват също „Гражданска война в САЩ, Калифорния и Тексас, които ще станат независими държави", „Избирането на Илон Мъск за президент" и „Отхвърляне на еврото и долара като световни резервни валути".
В заключение Медведев пожела „Честита нова година!" на своите „англосаксонски приятели и техните съюзници".

Станете почитател на Класа