Илон Мъск се тунингова, присади нов перчем и опъна бръчките

Илон Мъск се тунингова, присади нов перчем и опъна бръчките
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    27.12.2022
  • Сподели:

Милиардерът Илон Мъск може да е похарчил стотици хиляди долари, за да се бори с косопада и отпуснатата си кожа, твърди пластичен хирург. Той смята, че предприемачът е нанесъл корекции по себе си през октомври, когато официално стана собственик на социалната мрежа Туитър, пише „The Sun”.

 

 

В ексклузивно интервю за британската медия д-р Ричард Вестрайх казва: "Мисля, че Илон се е погрижил за косата, очите си и висящата кожа под врата си". 

"Премахването на увисналата кожа по врата може да струва до около 60 000 долара, но може също така да се е инжектирал филъри под очите, което би струвало още около 10 000 долара. Илон изглежда се е подложил на процедурите поне четири пъти през годините досега", казва Вестрайх.

Спекулациите относно променения външен вид на собственика на „Туитър“ се разпространяват от години, като най-вече се говори за косата му и операция на челюстта.

51-годишният бизнесмен има богатство от около 164 милиарда долара и пръскането на пари за пластични операции едва ли е особен проблем за него.

 

 

 

Операцията може да се изпълнява самостоятелно или заедно с филъри и дори повдигане на очите, посочи специалистът:

"Обикновено включва разрез под брадичката и след това още един разрез около ухото, понякога и под линията на косата“, обяснява Вестрайх, който е специалист в пластичната хирургия на лицето.

"Изглежда, че Илон е качил много тегло около 2015 г. и след това започна да го губи. За съжаление, когато стареенето се комбинира с този тип загуба на тегло, отпуснатата кожа се влошава всяка година и създава много проблеми.

Д-р Вестрайх казва, че лицето на Мъск изглежда "следоперативно".

"Има също обезцветяване и много необичайно подуване под брадичката му.

Въпреки че Илон може да е бил зает да променя външния си вид през последните няколко години, шумът около спорното му поглъщане на Twitter се засили с неотдавнашните призиви главният изпълнителен директор да се оттегли, пише изданието.

 

Станете почитател на Класа