Медведев заплаши! Само страхът от ядрен апокалипсис спира нашите врагове да унищожат Русия

Медведев заплаши! Само страхът от ядрен апокалипсис спира нашите врагове да унищожат Русия
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    26.12.2022
  • Сподели:

Москва се бори срещу загнездилата се в Киев "нацистка измет". "Западните благодетели дълго време са създавали на украинската политическа сбирщина илюзията, че е неуязвима и безнаказана в замяна на пълно послушание", заяви той

 

 

В случай на възникване на реална заплаха Москва ще действа в съответствие със своята ядрена доктрина и това е единственото, което сега сдържа нейните врагове. Това заяви бившият руски президент и бивш премиер Дмитрий Медведев, който е настоящ заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската Федерация, предадоха ТАСС и БТА.

В статия в руското издание "Российская газета" Медведев заяви: "Единственото, което сега спира нашите врагове - това е схващането, че Русия ще се ръководи от основите на държавната политика на Руската федерация в областта на ядреното сдържане. И в случай, че възникне реална заплаха, ще действа съгласно нея."

Според него бедата е в това, че в такъв случай никой впоследствие няма да разбере дали е бил ответно-насрещен удар или превантивен удар.

Според него това плаши "западните благодетели, които дълго време са създавали на украинската политическа сбирщина илюзията, че е неуязвима и безнаказана в замяна на пълно послушание".

Ето защо според него западният свят балансира между желанието да уязви, обиди, разчлени и максимално да унищожи Русия от една страна и желанието да избегне ядрен апокалипсис.

Москва се бори не с украинския народ, а с киевския режим, на който лежи отговорността за множеството загубени животи, и всякакви преговори с него са безсмислени, изтъкна още Медведев.

"Русия неведнъж е подчертавала: ние се борим не срещу украинския народ, а срещу загнездилата се в Киев нацистка измет, взела властта в резултат на държавен преврат. Нашите врагове изобщо не подбират средства - на тяхната съвест (макар че подобна дума едва ли може да се употреби за тях) - тежат хиляди разрушени домове, загубени животи, бежанци и онеправдани хора. Затова всякакви преговори със сегашното марионетно украинско ръководство още миналата година станаха напълно безсмислени", подчерта той.

Медведев посочва още, че Европа е отговорна за възраждането на идеологията на нацизма, и добавя, че Русия ще направи всичко възможно да не допусне Трета световна война и ядрена катастрофа.

 
   
 

 

 

Станете почитател на Класа