Поредна мистериозна смърт в Русия! Военен комисар е открит мъртъв на ограда на частна къща

Поредна мистериозна смърт в Русия! Военен комисар е открит мъртъв на ограда на частна къща
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    19.10.2022
  • Share:

Роман Малик е участвал във войната в Чечения, а след това е заемал различни длъжности в службата за военна регистрация, включително и ръководни. Освен това "активно се е занимавал с военно-патриотичното възпитание на младежи"

 

 

В Партизанск (Приморски край на Руската федерация) е намерен мъртъв военният комисар Роман Малик. Обстоятелствата около смъртта му остават неясни, съобщиха руски и украински медии. От администрацията на града съобщават, че Малик "е починал трагично".

Телеграм каналът "Амур Маш" обаче, позовавайки се на свои източници в правоохранителните органи, информира, че полицията разглежда едновременно версии за убийство и за самоубийство. Тялото на военния комисар е намерено "на оградата" на частна къща, както уточнява местно издание.

Според „Байкал 24”, по тялото на военния комисар има следи от самоубийство, но негови познати настояват, че той не е имал самоубийствени наклонности, бил е уравновесен и уверен в себе си.

Роман Малик е участвал във войната в Чечения, а след това е заемал различни длъжности в службата за военна регистрация, включително и ръководни. Освен това "активно се е занимавал с военно-патриотичното възпитание на младежите, много е обичал децата си", пишат местните медии.

 
   
 

 

 

Станете почитател на Класа