Геройство или реклама? Съсипват Кличко заради кадри от фронта

Геройство или реклама? Съсипват Кличко заради кадри от фронта
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    07.03.2022
  • Share:

Какви ги върши легендарният боксьор, докато негови сънародници загиват, питат се хората

Кметът на Киев Витали Кличко и неговият брат Владимир, и двамата легендарния световни шампиони в професионалния бокс, получават сериозни критики в социалните мрежи заради поведението си покрай военните действия, които руската армия започна на територията на Украйна.

 

Двамата братя често позират с военни униформи и призовават сънародниците си да участват в защитата на родината. Преди дни дори стана ясна и бройката на първите убити от тях руснаци. Мнозина обаче считат, че всичко това е рекламна акция за увеличаване на рейтинга на братята Кличко.

 

 

Още по-сериозни станаха критиките след последните кадри на Витали Кличко, който през уикенда присъства на сватбата на двама украински военни в Киев, а на лицето имаше огромна усмивка.

 

 

„Какво прави там? Защо не е на мястото, където наистина се водят военни действия? Каква е тази усмивка, докато неговите сънародници загиват? Само си вдига популярността сред украинците, а всъщност нищо не върши“, са само част от коментарите към видеото от сватбената церемония.

 

Има и защитници на легендарния боксьор, които изразяват позицията, че той опитва още повече да вдигне бойния дух на двамата военни, които са решили в трудния за Украйна момент да се оженят.

 

 

Видео: https://twitter.com/i/status/1500562268915781632

 

 

 

 

Станете почитател на Класа