Британците: Путин и неговите генерали показаха, че Западът се управлява от пълни идиоти

Британците: Путин и неговите генерали показаха, че Западът се управлява от пълни идиоти
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    21.02.2022
  • Сподели:

Лондон следи отблизо какво се случва на украинската граница, а Daily Mail е събрал най-шумните изявления на западните политици срещу Русия. Британските читатели са скептични.

 

„Русия връща войските, а западните лидери изглеждат като идиоти“, твърдят те.

 

Британците: Путин и неговите генерали показаха, че Западът се управлява от пълни идиоти

 

„Путин не блъфира“: Високопоставен американски дипломат в Украйна нарече Русия „агресор“, Блинкен твърди, че Москва придвижва военни части към украинската граница, а САЩ твърдят, че не виждат доказателства, че Кремъл изтегля войските си.

 

В сряда временният изпълняват длъжността посланик САЩ в Украйна Кристина Квиен, докато беше в Лвов, където САЩ преместиха дипломатически персонал от посолството в Киев, нарече Русия „агресор“ и допълни, че руският президент Владимир Путин не блъфира, като съсредоточава хиляди войници на украинската граница.

 

В същия ден държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен заяви пред Morning Joe на NBC: „Има разлика какво казва Русия и какво прави Русия. Ние не виждаме изтегляне на нейните войски“.

 

«Все още виждаме не само концентрацията на тези войски, все още виждаме как критични части се движат не от границата, а към границата. А трябва да видим точно обратното. Трябва да видим тези войски да си тръгнат.»

 

В друго телевизионно предаване той предупреди, че Москва все още може да „натисне спусъка“ по всяко време.

 

«Ние … се намираме в промеждутък от време, в който инвазията може да се случи във всеки момент. Президентът Путин доказа, че може да действа в много сгъстени срокове. Той може да дръпне спусъка. Той може да го направи днес. Може да го направи утре. Той може да го направи в следващата седмица. Войските са там, в случай че той иска да възобнови агресията срещу Украйна.»

 

Коментари на читателите:

 

miss méxico

Никой не вярва в пропагандата на Запада.

 

Lars17

В правителството на САЩ има пълни идиоти.

 

Arctic Fox

Путин и неговите генерали разихраха Запада като глупаци.

Обичайните зимни учения (защото това е руската армия) бяха стръв. Тогава некомпетентните хора, които работят в държавните ведомства в САЩ/Великобритания/Франция/Германия и т.н., се хванаха на стръвта и побесняха. Война, война! Те са на път да атакуват! А руснаците просто обикаляха с танковете си и публикуваха видеоклипове на стрелби в полигони. Междувременно Западът евакуира посолствата си, анулира застраховките, изтегли парите си.

По дяволите, Германия изпрати пет хиляди каски за войниците, показвайки на украинците колко силно е приятелството й. Сега Русия изпраща войските си обратно на местата им за постоянно дислокиране, а западните лидери изглеждат като идиоти, „което и следваше да се докаже“, както се казва по математика.

 

Steve777

Границата с Украйна е и руската граница, нямаше заплаха и Украйна дори обяви това. Великобритания и САЩ са подстрекатели.

 

Man on the Moon

Путин просто представи пред целия свят, че Байдън и Блинкен са идиоти.

 

John

Путин върти САЩ около пръста си.

 

 

 

Петя Паликрушева, превод и редакция

Станете почитател на Класа