Лекари садисти разиграха зловещо бинго с пациенти

Лекари садисти разиграха зловещо бинго с пациенти
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    20.11.2021
  • Share:

Служители на болница си спретнаха „забавна“ игра, наречена „Хелоуин бинго.“ В нея те се обзалагат на постъпващите в спешното отделение пациенти. Болничният персонал е бил хванат да играе отвратителната игра, която включвала и „печелене на точки“, пишат Глас Нюз.

 

Категориите от намерените листи, на които си записвали били: Squid game (Игра с калмари), бонус точка „секси игра с калмари“, „секси професия“, „наръган“ и „ти си магьосник, Хари“!.

 

 

 

Други категории бяха: „моят първи MDMA(екстази), „истинска кръв/фалшива кръв“, „недействителен костюм“, „секси животно“, „повръщане“ и още подобни гениалности...

 

Неизвестен човек е видял случващото се в спешното на болница в Лийдс, Англия, след което подава сигнал. Според него те трябва носят отговорност за това отвратително и непрофесионално поведение.

 

„Забелязах, че персоналът играе игра на „бинго с пациенти“, където печелят точки, когато виждат пациенти, облечени в определени костюми за Хелоуин.

 

Листът за бинго съдържа точки за неща като „секси! Оплаках се директно в болницата за това и чакам да получа отговор. Бях шокиран, че персоналът ще се шегува с неща, толкова сериозни, като застрелване или наръгване, особено след като това беше голям проблем напоследък,“ споделя потресеният човек.

 

 
От лечебното заведения съобщават, че ще се заемат със изясняване на обстоятелствата и замесените в играта медицински лица.

Станете почитател на Класа