Сталоун се присъедини към клуба на Тръмп, либералите се разяриха

Сталоун се присъедини към клуба на Тръмп, либералите се  разяриха
  • Публикация:  Ж.Школски
  • Дата:  
    14.04.2021
  • Сподели:

Либералите влязоха в режим на кипене в социалните медии, след като бе съобщено, че холивудската звезда Силвестър Сталоун се е присъединил към клуба на бившия президент Доналд Тръмп Мар-а-Лаго в Палм Бийч, Флорида.
Името на Сталоун се появи в Twitter в понеделник, след като новото членство за 200 000 долара на актьора в частния курорт беше разкрито от Page Six.


Някои критици на Тръмп заплашиха да бойкотират цялата работа на Сталоун, включително емблематичните филми "Роки" и "Рамбо".


"Бях такъв Роки фен за I, II и III ... Никога повече няма да гледам който и да е друг филм на Сталоун", пише в туитър един потребител.


Друг написа „Сталоун се опитва да нокаутира демокрацията, бийте се, той няма да спечели."


"Е, има още един артист вън от моя списък с фаворити", написа поддръжник на президента Джо Байдън. Други наричат Сталоун "бял супрематист, който е преживял твърде много удари по главата."


Републиканците и поддръжниците на Тръмп обаче похвалиха Сталоун, че се противопостави на холивудското ядро, наричайки го "легенда" и му благодариха "за това, че не се е включил в холивудската култура на отмяната!"


„Радвам се да видя невероятен актьор, който се изправя с най-великия президент някога", заяви един особено ентусиазиран потребител.


Връзката на Сталоун с Тръмп никога не е била тайна. През 2018 г. актьорът беше заснет с тогавашния президент в Овалния кабинет на Белия дом, докато Тръмп помилва боксьора Джак Джонсън.


„Обичам Доналд Тръмп", каза Сталоун през 2016 г., когато Тръмп се кандидатира за президентския пост, наричайки го „велик дикенсов персонаж, който е по-голям от живота". През 2019 г. той нарече тогавашния кандидат за президент Джо Байдън „страхотен човек".


Според съобщенията Сталоун е купил къща за 35 милиона долара в Палм Бийч по-рано тази година, в непосредствена близост до Мар-а-Лаго на Тръмп.

Станете почитател на Класа