Какви са притесненията на мъжете, свързани с аналния секс?

Какви са притесненията на мъжете, свързани с аналния секс?
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    19.04.2024
  • Сподели:

Общоприето е схващането, че за мъжете аналният секс е най-високият връх в интимните отношения и всички те се стараят да го покорят. Е, почти всички. Как обаче силният пол в действителност възприема ласките, които се случват в т.нар. заден двор и какво им минава през главата преди и след подобен акт вижте в следващите редове, пише passion.bg.

Притесняват се от… знаете какво. Добре, ако сте жени, сигурни сме, че не искате да чувате нещо подобно, но признайте си честно – не се ли тревожите и вие, че когато излезе навън, може да има… леко оцветяване? За дамите дори е по-лесно в случая, защото ако са си направили интимен душ предварително, знаят, че няма какво да ги притеснява. Но господата не могат да бъдат убедени, че партньорката им се е погрижила за интимната си хигиена точно там, особено ако им предстои за пръв път да опитват на другото място.

Усещането е различно. Ще говорим на езика на мъжете – разликата е като между обикновена пица и калцоне. Съставките са едни и същи, вкусът е сходен, но все пак има разлики, които ви карат понякога да искате затворената пица.

Спокойно им е, че не можете да забременеете. Не че при всеки интимен акт мъжът си мисли за бебета, но винаги съществува възможността за нежелана бременност, което прави дните преди месечния цикъл на жената доста напрегнати. При аналния секс обаче такава опасност няма и ако практикувате секс без презерватив, удоволствието за мъжа е още по-голямо, защото не е нужно да пази партньорката си при свършване.

Искат да си вземат душ веднага след акта. Сещате се защо, нали? Не му се сърдете обаче, а просто го последвайте в банята, защото там може да продължите с удоволствията под душа.

Притесняват се да не ви наранят. Мъжете са наясно, че трябва да бъдат изключително внимателни по време на анален секс и въпреки това се тревожат дали се справят добре и дали не ви боли. За да бъде удоволствието взаимно, задължително използвайте лубрикант, а най-добре и презерватив. Те не само ще предизвикат необходимата влажност, но и ще предпазят мъжа (тук става въпрос за презерватива, разбира се) от интимни болести.

А някои просто не го обичат. Абсолютен мит е схващането, че всички мъже си падат по аналния секс. Честно казано, доста представители на силния пол изобщо не изпитват удоволствие от този вид интимни ласки и предпочитат стандартните такива. Случаят малко наподобява онази “легенда”, че всички мъже обичат мусака – с риск да ви разочароваме ще ви кажем, че това също не е вярно.

 

Станете почитател на Класа