Бриджит Макрон лъсна в минижуп, прикова погледите

Бриджит Макрон лъсна в минижуп, прикова погледите
  • Публикация: 
  • Дата:  
    24.06.2023
  • Сподели:

Брижит Макрон е уверена 70-годишна жена с млад съпруг, която си позволява да носи тоалети, които някои биха се срамували да носят дори на 20-30 години.

 



Първата дама на Франция нарушава всички постулати на французойките, които смятат старостта за красива, неизискваща козметични намеси. Брижит е известна с любовта си към естетичната козметология и дори е изпитала прелестите на пластичната хирургия.

Заради Еманюел Брижит се развежда с първия си съпруг, бащата на 3-те им деца, Андре-Луи Озиер през 2006 г. и се омъжва за бившия си ученик през 2007 г. Двойката се запознава в училище, когато бъдещата мис Макрон преподава литература и актьорско майсторство.  

Мнозина бяха изненадани от такъв брак и го осъдиха. Но има и поддръжници на такава разлика във възрастта. Те твърдят, че натрупала много житейска мъдрост и опит, мадам Макрон знае как да говори и да се държи с избраника си.

Много въпроси буди и стилът на 70-годишната съпруга на президента. Брижит е обвинена, че се опитва да изглежда по-млада от годините си, като се осмелява да носи къси поли.
Например последното й излизане в бяла рокля и бежови обувки предизвика вълна от нови коментари относно визията й.

 


Докато някои я смятат за вдъхновение, други продължават да твърдят, че тя е просто кукла Барби с „неравни колене“, а стайлингът я кара да изглежда като „гигантска близалка“. 
Обичам да нося миниполи, защото те ме карат да се чувствам свободна, и по дяволите краката ми все още изглеждат добре", смята Бриджит.

Станете почитател на Класа