Фенофете заподозряха Дженифър ЛУпес, че отслабва с инжекции за диабетици

Фенофете заподозряха Дженифър ЛУпес, че отслабва с инжекции за диабетици
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    08.05.2024
  • Share:

Дженифър Лопес се появи на Met Gala в луксозна рокля на Schiaparelli с необичайно скулптирано деколте, украсено с кристали. Но не тоалетът получи най-много коментари, а лицето на звездата - мнозина започнаха да пишат, че Дженифър е прекалено слаба и изглежда като след приемането на "Оземпик", пише dariknews.bg.

Въпреки факта, че 54-годишната Дженифър Лопес редовно показва тренировките си и, съдейки по видеото от концертите, е в отлична форма, потребителите в интернет постоянно се чудят дали тя не си бие инжекциите за диабетици, което знаменитостите използват, за да отслабнат. Според потребителите тя изглежда по-стройна от всякога. Коментаторите пишат: "О, лице на "Оземпик". Това ли си ти?", "Твърде много "Оземпик"?", някои отбелязват, че лицето ѝ изглежда уморено - това се забелязва дори въпреки ретуша на снимката. А именно умореното лице е една от последиците от приема на Оземпик.

Феновете на Дженифър Лопес не за първи път имат подобни въпроси: в края на април тя публикува снимка в социалните мрежи, на която е облечена в бяла миди рокля без ръкави, с разрез на полата отзад и стилно високо деколте. Един от най-популярните коментари беше въпросът "Оземпик?", като потребителите отбелязаха, че никога не са я виждали толкова слаба, а един от тях отбеляза, че майка му приема Оземпик, защото има диабет, а "звездите го ядат, сякаш е просто бонбон".

Трябва да се отбележи, че тази година Дженифър Лопес беше водеща на Met Gala заедно с Анна Уинтур, Bad Bunny, Зендая и Крис Хемсуърт. Тя дойде на Met Gala без съпруга си Бен Афлек, който в момента е зает със снимки. Носят се слухове, че раздялата не е добра за отношенията им.

Дженифър Лопес не е единствената звезда, заподозряна, че използва инжекциите, за да отслабне. Същите въпроси се задават и на Ким Кардашиян, която през 2022 г. отслабна твърде бързо, а тази година показа неестествено тънка талия на Met Gala, както и на Кристина Агилера и дори на Настя Ивлеева. Не всички знаменитости са готови да признаят, че са прибягвали до лекарства: най-често те крият факта, че са отслабнали не с помощта на тренировки и диети, или се опитват да не коментират тези слухове.

Станете почитател на Класа