Емили Ратайковски мисли да замрази яйцеклетките си

Емили Ратайковски мисли да замрази яйцеклетките си
  • Публикация: 
  • Дата:  
    24.04.2023
  • Сподели:

Eмили Ратайковски призна, че планира да замрази яйцеклетките си, тъй като си мисли, че ще бъде самотна майка в края на 30-те си години.



Тя има син Силвестър на 2 г. от бившия си съпруг Себастиан Беър-Макклард.

31-годишната моделка призна, че много от мъжете, с които излиза сега, са "безполезни" и няма как да бъдат включени в нейния живот на майка.

Звездата се страхува, че няма да си намери партньор, с който да отгледа още едно дете.

Тя направи тези признания в чат с фенове, предават от "Female First". Питат я дали е хубаво да се отглежда дете без бащата.

"Мислила съм много за това - много от моите приятели си замразиха яйцеклетките, за да си спечелят малко още време, да изградят кариерите, които искат, да срещнат потенциалния партньор, който искат; но също знам, че много хора преминават през инвитро процедури, защото не са могли да забременеят по естествен път. И аз съм на 31 г., и беше наистина лудо - моето последно ходене при гинеколог; тя ми каза: "Добре, след 2-3 години ще говорим за това яйцеклетките ти да бъдат замразени". И това наистина ме шокира - не, че не мисля, че е разумно, просто си казах: "Уау, трябва да мисля за това?". Моята майка е забременяла по естествен път с мен на 38 г., така че това никога не ми е минавало през ума. Мисля, че определено искам да имам още деца - наистина обичам да бъда майка. Не съм сигурна, че ще намеря някого, с когото ще искам да отглеждам дете", коментира Емили.

Последно моделката беше забелязана да се целува с певеца Хари Стайлс в Токио, припомня teenproblem.net.

"Лично аз няма да се страхувам от това да забременея и да родя, като необвързана жена. Това не означава, че казвам, че това е най-добрият начин да се направи това или единственият начин да се направи това, но наистина виждам това за моето бъдеще - да реша да се подложа на инвитро терапия в моите късни 30 г., за да дам на Силвестър брат/сестра.", сподели звездата.

Станете почитател на Класа