Порнозвезда се самоуби заради...

Порнозвезда се самоуби заради...
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    16.01.2022
  • Сподели:

Едрогърдата моделка Ейми Грегъри почина след битка с депресията. Babestation издадоха сърцераздирателно изявление, отдавайки почит на модела, известен още като Chloe Love.

 


Телевизионният канал Babestation отдаде почит на "добросърдечения" бляскав модел, след като тя трагично посегна на живота си през новата година.



Ейми Грегъри, позната на феновете и като Клоуи Лав, почина на едва 24-годишна възраст, оставяйки семейството, приятелите и партньора си съсипани.

Бляскавият модел от Понтиприд, Уелс, беше описана като „персонаж по-голям от живота“ от нейните скърбящи колеги от Babestation TV.



Оттогава радиостанцията за възрастни говори за "сърдечната си болка" след внезапната смърт на популярната 24-годишна девойка, публикувайки изявление в Twitter.

„Думите не могат да изразят болката, които всички изпитваме като общност.

Клои беше най-добрият, забавен и по-голям от живота герой.

Скръбта, която споделяме като семейство, е огромна, но любовта ни към твоя живот е още по-голяма.



Клои имаше много фенове и хора, които обичаха нея и нейната бляскава личност, тя внесе много светлина в това, което често може да бъде тъмна индустрия.

За съжаление тази светлина не винаги беше достатъчно ярка, за да свети за Ейми през цялото време и тя често се бореше с пристъпи на дълбока депресия," завършва съобщението.

Станете почитател на Класа