2022 г ще бъде най-ужасната година за тези зодии

2022 г ще бъде най-ужасната година за тези зодии
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    14.11.2021
  • Сподели:

Всеки се надява да му се случват само хубави неща. На прага на новата 2022 година всички с притаен дъх се молим тя да е по-добра и щастлива за всички ни.

 

Е, за съжаление, според астролога Влад Рос 2022 година не само, че няма да е щастлива и успешна на някои зодии, а дори обратното. 

 

„2022 г. ще е ужасна за две от зодиите. Те няма да имат късмет, всичко ще им се получава много трудно и ще се изправят пред какви ли не предизвикателства“, казва астролога.

 

Ето за кои две зодии 2022 г. ще бъде истински ужас:

 

Дева
Девата ще има най-много проблеми през следващата година. Всичко ще бъде трудно за тях, очакват се големи сблъсъци. Може да имат трудна брачна ситуация. Те също могат да имат противници в много аспекти от живота, възможни са съдилища и съдебни роизводства. Освен това може да има проблеми в бизнеса. Според астролога тази година ще бъде най-лошата за Девите.

 

Близнаци
През 2022 г. Близнаците също ги очаква лоша кариера, бизнес и други дейности. Затова Влад Рос препоръчва на Близнаците да не рискуват през 2022 г. и да изчакат най-хубавия си час, който ще дойде още през 2023 г. Тоест следващата година този знак на зодиака не трябва да чакат лесни успехи, защото няма да имат много късмет.

Станете почитател на Класа