Плашещи снимки на Пипа Мидълтън

Плашещи снимки на Пипа Мидълтън
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    31.07.2021
  • Сподели:

В средата на март по-малката сестра на Кейт Мидълтън – съпругата на британския принц Уилям, Пипа и нейният 45-годишен съпруг Джеймс Матюс станаха родители за втори път. Те кръстиха дъщеричката си Грейс.

 

 

Пипа и Кейт Мидълтън

 

Едва преди дни обаче 37-годишната Пипа отново влезе в обективите на папараците, докато се разхождаше с четиримесечно момиче в престижния лондонски район Челси.

 

Младата майка се появи на публично място в карирана рокля на Polo Ralph Lauren, допълвайки небрежната си визия с бели маратонки Jimmy Choo и малка чанта през рамо. Пипа излезе на едночасова разходка с бебето.

Но именно от тази разходка се появиха шокиращи снимки. Нещо повече – по-малката сестра на Кейт Мидълтън, направо уплаши света с тези фотоси.

 

Пипа бе без почти никакъв грим и събрана коса в небрежен нисък кок.

 

 

 

 

 

В един момент Пипа забелязала, че я наблюдават отблизо папараци, усмихнала им се уморено и след това побързала да ги подмине. Между другото, репортерите обикновено засичали сестрата на херцогинята на Кеймбридж в компанията на двегодишния й син на Артър и техните домашни любимци, но този път Пипа се разхождала само с малката Грейс.

Тези, които видяха снимките на Пипа от разходката й, обаче останаха ужасени.

 

„Сестрата на Кейт изглежда ужасно. Тя е по-малката, а прилича на сбабичосана старица. Бръчки, торбички и този мъртвешки бял цвят на кожата й – ужасно е. 

 

 

 

Дано не е някое заболяване, а просто по-сериозна преумора покрай отглеждането на двете й деца.

Сестра й Кейт също има деца, при това три. Дори Кейт и по-голяма от Пипа, но изглежда много по-добре от нея. Пипа явно сериозно се е занемарила“, казват всички видели, снимките на Пипа.

 

Пипа и Кейт Мидълтън

 

Интересен детайл е, че наскоро Пипа Мидълтън и съпругът й Джеймс, които са заедно от около пет години, за първи път от дълго време бяха видени заедно. Те се появиха в един от мачовете на турнира по тенис на Уимбълдън. 

 

Пипа и Джеймс на сватбения им ден

 

Младите родители очевидно се радваха да оставят децата си у дома поне за известно време и да прекарват време заедно. Звездната двойка изглеждаше щастлива, разговаряха безгрижно през цялата игра, смееха се и обменяха впечатления от видяното. Тогава Пипа далеч не изглеждаше толкова зле.

 

Пипа и Джеймс  на турнира по тенис на Уимбълдън

 

Всички се чудят какво се е случило с нея в последните дни, за да плаши с вида си.

Станете почитател на Класа