Кайли Дженър се пъхна в...

Кайли Дженър се пъхна в...
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    25.05.2021
  • Share:

Известната 23-годишна бизнесдама Кайли Дженър от семейство Кардашиян по никакъв начин не отстъпва нито по популярност, нито по провокативност на останалите.

Тя редовно показва палави снимки в различни пошли тоалети в профила си в Инстаграм, където има вече 233 милиона последователи.

Един от последните кадри на палавата брюнетка обаче буквално успя да избие рибата и да шашне. Красавицата пак показва великолепните си форми, но прозрачната рокля и големите цепки правят гледката умопомрачителна.

Дженър е заложила на плетена рокля, която е направена на много едра мрежа. Освен всичко това дрехата прилепва плътно по тялото на звездата и абсолютно нищо не остава скрито. Дори не е нужно да използвате въображението си. 

Все пак много от абонатите на Кайли се смутиха от странните прорези около гърдите на красавицата, които сякаш просто напират да излязат от роклята на свобода.

 


"Шегуваш ли се...", "Мила, гърдите ти бягат", "Това е много интересна дреха, ще ми се да имам пръст в нея", гласят само част от палавите мнения на последователите на Кайли.

Въпреки че до голяма степен известността си Дженър дължи на телевизионното шоу на Кардашиян, то тя успя да използва славата, стартирайки собствен успешен бизнес.

 

 
Красавицата започна да разработва и продава козметика, а сега планира да пусне своя собствена линия бански костюми, плажно облекло, бикини, обувки, шапки и други морски аксесоари. 

Станете почитател на Класа