Неувяхваща Валиде Султан

Неувяхваща Валиде Султан
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    11.01.2021
  • Сподели:

Небахат Чехре е една от актрисите, от които могат да се учат не само по-младите ѝ колежки в Турция, но и много други актриси по цял свят.

 

Публиката се запозна с нея чрез ролята ѝ на Валиде Султан от "Великолепният век". Наскоро тя представи първата си модна колекция, като трябва да признаем, че във всяка от дрехите,

 

Небахат Чехре от "Великолепният век" шокира феновете си с това признание

 

76-годишната актриса изглежда зашеметяващо, пише Дарик. Наскоро актрисата качи своя нова снимка в Instagram профила си, на която тя позира с кожен панталон.

 

Това е Небахат Чехре и няма да повярвате как изглежда на 76 години (СНИМКА)

 

Под снимката може да прочетете думи на възхищение - както от стила на Небахат, така и от начина, по който изглежда актрисата. Трябва задължително да се отбележи, че тя няма корекции, няма дори ботокс в лицето си, към който сега посягат и 20-годишните.

 

Стара ли? Небахат Чехре се пусна с кожен панталон на 76 (Вижте колко младее  – Снимки) - Разкрития.ком

 

Признава, че тайната на красотата и младостта ѝ са здравословното хранене, редовните тренировки и турската баня. Към момента Небахат Чехре е свободна, но и готова за нова връзка. Зад гърба си има два развода след два брака - кой от кой по-емоционален и наситен с драма. Сега е готова да се обвърже, но има строги изисквания към мъжа до себе си - той трябва да е изключителен човек във всяко отношение.

 

Тежка болест покоси Небахат Чехре! (Какво се случва със звездата от  "Великолепния век"?)

 

Наскоро гледахме актрисата в нов сериал, в който играе себе си. Преди време бе споделила пред журналисти, че би се съгласила на всяка стойностна роля, която ѝ бъде предложена. Освен това заяви, че ѝ е писнало да играе роли на властни и груби жени.

Станете почитател на Класа