Бум на секс услугите у нас

Бум на секс услугите у нас
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    09.01.2021
  • Сподели:

PCR-тестът качи цената на проститутките. От началото на пандемията повече жрици за успокоение на клиентитеси правят тестове, за да докажат, че нямат К-19. Поради това цената на услугите им се е вдигнала, за да могат да избият парите. Това пише "Телеграф".

 

 

Заради пандемията труженички се оплакват, че трябвало да прибягват до маски и дезинфектанти. Ако досега сексът за час е струвал 80 лв., то вече жриците искат 120 лв за ласки плюс 20 лв за такси. Фетишът на повече клиенти вече е стриптийз само по маска или нахлуване по дезинфектант, които също са 120 лв.

 

Развратен пастор в срамна тройка на олтара, арестуваха го - Свят -  DarikNews.bg

 

Според труженичките покрай пандемията хората са започнали да развиват повече фетиши, най-вече садо-мазо. Затова и работничките склоняват по-често да бъдат шамаросвани или да се правят на строги господарки. Масовата изолация принуждава мъже и жени да си поръчват партньор за една нощ, тъй като дори да си намерят с кого да излязат на среща, реално няма къде да го заведат. Така развратният бизнес в момента е много печеливш.

 

Садо мазо провокации от Agent Provocateur

 

Според жриците най-много наплив е имало по коледните празници, където проститутките са били викани за частни партита. В момента много проститутки и травестити отказват групов секс, защото след празниците много от колежките им са били с положителен тест за коронавирус. Травеститите, които имат малко клиенти, се съгласяват само на тройка. Пловдивско жиголо, представящ се като пловдивския тигър, предлага услуга масаж срещу коронавирус или пък дезинфекция по цялото тяло.

 

Най-странните сексуални фетиши - Trafficnews.bg - Trafficnews.bg

 

Голяма част от дамите го предпочитат, защото нахлува в домовете им само по маска и дезинфектант, а камшикът бил много харесван от клиентките. Тази анти COVID програма струва на дамите 120 лв.

Станете почитател на Класа