Сузанита наблъска пазвата си със силикон

Сузанита наблъска пазвата си със силикон
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    08.01.2021
  • Сподели:

Скандалната певица Сузанита може да се похвали с поредна пластична операция, с която се доближава все повече до своите идоли от лекия жанр. 

 

Щерката на Орхан Мурад най-накрая събра пари да сложи силикон в пазвата си и без притеснение показва наедрялата си гръд в социалните мрежи. 

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/201909/950/1567761498_suzanita1.jpg?_=1567761677

 

Коментарите за силиконовия тунинг на тийнейджърката отново са противоречиви. По-рано плъзнаха слухове, че вече се е подложила на въпросната интервенция, но родителите й коментираха, че все още не са дали разрешение.  През топлите месеци на 2020 година Шени - нейната майка, разкри, че би я подкрепила, стига да намери обещаващ лекар.

 

 
Освен новата гръдна обиколка  Сузанита е с дълга черна коса. Години наред певицата поддържаше бяло-руси нюанси в косите си. Мълвата през лятото, че си е сложила повече от 300 кубика силикон може да се окаже истина.

Във видеото, което се разпространява в интернет, кадрите са обработени с филтър и допълнително надуват бюста й. Устните на Сузи също са подути изкуствено, но за тях коментарите са предимно отрицателни.

Станете почитател на Класа