Д-р Енчев хвърли бомба

Сагата около д-р Енчев и Теди Велинова става все по-заплетена, нищо че двамата се разделиха и всеки пое по собствения си път в живота. В телевизионно интервю пред Нова тв популярният доктор призна нещо, което разтърси из основи всички.

 

"Никога не съм бил женен за Теодора. Имахме само финансово споразумение с нея. Аз я подплатих с огромна сума и това, че работи, не е от недоимък, а защото й харесва да бъде дизайнер в Нова телевизия. Колкото до нова жена до мен, такава няма. Най-важната ми дама е дъщеря ми София", заяви той и така отговори на въпроса дали е приключил официално развода му с моделката.

 

https://zdrave.to/media/source/202010/1601892811_zhogzhogzh.png

 

 

https://zdrave.to/media/source/202010/1601892811_gzhogzhozhg.png

 

Повод за признанието стана коментар, че наскоро папараци са го уловили в крачка с красива дама с розови очила. Двамата слезли от белия "Мерцедес" на доктора, тя го изчакала да си вземе куфара и през цялото време си говорили.

 

Припомняме, че Теди Велинова и д-р Енчев се разделиха миналата година. Моделката остана да живее в семейната къща в столицата с двете им деца, а докторът се премести в Пловдив.

 

Станете почитател на Класа