Дневен хороскоп 14 септември

ОВЕН (21 март - 20 април)

Днес не следвайте модните течения. Следвайте това, което ви подхожда - външно и вътрешно. Новите контакти ще се окажат по-ценни от старите привързаности. Възможна е дейност в съвсем различна посока, големи печалби и стабилизиране на ситуацията. В отношенията с избраника нежността и отстъпчивостта, трябва да бъдат приоритет.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Очаква ви един обикновен ден. Нищо забележително няма да се случи, не се надявайте. Но това е чудесно, защото е време да си починете от промените и бурните емоции. Роднина ще ви помогне да разрешите трудните моменти във финансовата сфера. Едно обаждане и вие ще решите всичко. Полезно е да направите закаляване на тялото, запишете се за масаж.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Рисков и леко опасен ден за личностното израстване, ви очаква днес. Ще бъдете разкъсвани между необходимото и новите проекти. Огромна подкрепа може да получите неочаквано, но не разчитайте на нещо голямо и дългосрочно. От страна на любимия човек, са възможни упреци. Ако не искате да доведете ситуацията до продължителна кавга, тогава се оттеглете.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Отдавна мечтаете да заминете на някъде. Ако днес ви бъде предложено необичайно пътуване, съгласете се. Ще трябва да минете през стари и забравени места, да си спомните нещо от миналото и отново да го почувствате. Възможна е среща или обаждане от бивш любим. Не си поставяйте рамки, които някога сте създали един за друг.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Възможни са постъпления, която сте очаквали да вземете още през пролетта. Това е толкова радостно. Приятна среща може драстично да промени вашата съдба. Пазете се от емоционално пренапрежение, това ще се отрази зле на здравето ви. Вечерта дълго време ще сте заети с някои документи. Внимавайте когато се подписвате.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Фактът, че знаете как да се справяте по-добре от другите, ще помогне за напредък в кариерата. Най-накрая ще ви оценят, дори ще ви платят определена сума пари. В работата всички действия, трябва да са насочени към напредък. Личният живот ще се подобри само след сериозен разговор. Но той няма да бъде с избраника, а с неговите родители.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Интуицията ви няма да ви подведе и ще изберете верният път. Но това ще се отрази повече на работата, отколкото на семейния живот. Отношенията със съпруга, уви, не могат да се нарекат хармонични. Заемете се с нещо, което ви доставя голямо удоволствие и страст, може би старо хоби. Не разчитайте на финансови, постъпления днес. Душата се нуждае от нещо повече, отпуснете се!

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ден на рутина, скука и тъжни спомени. Дори няма да може да използвате магическите си таланти при решаване на проблемите. Вътрешно сте изтощени, време е да се възстановите. Използвайте паузата в работата си и се измъкнете за малко от товара на отговорностите. Не пропускайте фитнеса, но тренирайте с инструктор.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

В душата ви днес става, истинска революция! Вие ще искате да преобърнете света, който ви изглежда твърде сив. Любовната история върви към провал? Ако говорите с приятел, той ще ви предложи нещо интересно. Пътуването по лични въпроси, няма да е благоприятно. Късметът е на страната на предприемачите, които ще сключат добри сделки.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ако загубите контрол над себе си, ще съжалявате дълго време. Не сте в най-добрата си форма, за да си позволявате всичко и рискувате. Особено във финансовата сфера. Пазете се от обостряне на хронични заболявания. Опитайте се да спазвате диета, има вероятност за стомашни прблеми. Вечерта е възможна много интересна среща.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Днес бъдете по-внимателни на пътя и в битовата сфера. Денят е травматично опасен, така че обмисляйте предварително всички свои действия. Защитете вътрешното си пространство, не споделяйте тайни с нови познати. Необвързаните могат да се влюбят, което драстично ще промени техните планове за бъдещето. Работата в чужбина, ще трябва да отменените.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Романтични приключения очакват днес тези, на които им е писнало да скучаят сами. Ще се озовете в забавна компания, в която ще осъществите незабравимо запознанство. Но инстинктът за самосъхранение ще сработи моментално, ако почувствате, че нещо не е наред. Избягвайте прекомерни разходи, в противен случай ще останете без пари. Чакайте новини отдалеч.

Станете почитател на Класа