Дневен хороскоп 8 септември

ОВЕН (21 март - 20 април)

Днес няма да може да си тръгнете от работа, докато не завършите това, което сте започнали. Вие отлично знаете колко много трябва да свършите и ще може да се успокоите само когато, направите всичко възможно, за завършването на работата. Въпреки това, е възможно да срещнете препятствия, които обаче, ще успеете да преодолеете.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Упоритостта и всеотдайността са ви помагали да успявате не веднъж, но гъвкавостта и разбирателството с хората ще бъде също толкова важно днес. Опитайте се да не се карате с никого, особено сутрин. Напрегнати моменти в този период не са изключени, но си струва да се въздържате от резки изявления, размяна на упреци и претенции.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Напълно ще преосмислите живота си и ще се настроите на ново начало. Незабележимо от вас, всичко ще се преобразява толкова бързо, колкото дори не сте си помисляли. Въпреки това може да възникне малък проблем с насочването на целите, особено ако се опитате да получите повече, отколкото можете. За щастие дребните проблеми днес, ще изчезнат по-бързо, отколкото са се появили.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Не се боите да рискувате, но за съжаление днес ще се сблъскате с голям проблем. Може по невнимание да направите нещо, което да нарани нечии чувства и вместо да ви каже за това, този човек може да направи някоя глупост. Трябва да сте по-отговорни, от всички останали. Имайте предвид, че е по-добре да говорите за чувствата си, отколкото да ги заглушавате в себе си. Никой не може да ви обвинява, за това какъв сте.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Събитията може да не се развият точно както сте очаквали и най-вероятно, дори ще бъдете щастливи от това. Отварят се нови обстоятелства, с помощта на които, може бързо да постигнете поставени отдавна цели. Вероятни са успешни покупки. Денят е особено подходящ за закупуване на техника, необходима за работа или учене. Следобедът е особено добър. Това е времето, когато ще се стремите към хармония във всичко и може да го постигнете. Не позволявайте на другите да ви объркват и слушайте своята интуиция.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Готови сте да направите следващата стъпка в отношенията. Знаете какво трябва да кажете и сте сигурни, че идеята ви ще успее. Все пак замисленото не винаги се получава, точно както бихме искали. Това че сте готови да обсъдите даден проблем, не означава, че аргументите ви са добре обмислени и обективни. Вместо да започвате преговори, опитайте се да решите проблемите по друг начин.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Някой ще се опита да повлияе на вашето мнение. Този човек ви наблюдава и осъзнава какво най-много ви притеснява и днес ще предприеме действия, за да изиграе своята роля във вашите решения. Но едва ли, ще успее. Все пак трябва да поговорите с този човек, за да не се меси повече в живота ви. Променете отношението си към ситуацията и спрете да общувате за известно време.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Днес ще трябва да се борите за своята гледна точка по някакъв въпрос, защото някой наистина иска да ви попречи да постигнете това, което искате. Толкова сте уморени от драмите, че вече не реагирате на всеки незначителен проблем. Не позволявайте на другите да се възползват от вас, придържайте се към целите си, без да очаквате всяко начинание да успее. И не позволявайте да се натрупва вътрешно напрежение, в противен случай то ще избие навън.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Днес някои разговори ще започнат с положителни новини, но по-късно случайно ще научите нещо, което не сте знаели. За съжаление няма да може да забравите тази информация, така че ще трябва да разберете как да я използвате правилно. Някои неща може да използвате за ваши собствени цели, а други само ще пречат в живота ви. От последните, трябва умело да се избавите.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Въпреки че се стремите амбициозно да постигнете целите си, вие страдате от емоционална несигурност, както всички останали. Най-вероятно обаче, нищо няма да ви пречи. Така че е време да вдигнете летвата и да продължите напред. Разбира се, постиженията ви са много похвални, но изглежда, че в преследването на успеха започвате да се отдалечавате от близките си. Починете си от бизнеса и обърнете внимание на семейството.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Може да устоите на емоционалното напрежение, което ще ви преследва почти през целия ден. Вместо да споделяте чувствата си с другите, ще говорите за неща, които са ви напълно безразлични. За щастие някой специален, може да внесе така необходимата ви радост в личния живот. Не пропускайте възможността да укрепите връзката си с този човек, като изследвате нови начини за общуване.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Щом самочувствието ви се повиши, започвате да летите в облаците. Вместо да се гордеете със себе си и празнувате постиженията, искате да направите повече и да продължите своя победен път. Прескачането от едно на друго занимание, със сигурност може да направи деня ви интензивен и забавен, но ви отвлича от емоционалните преживявания, които обогатяват душата.

Станете почитател на Класа