Бой във Варна, Блатечки е замесен!

В сезона на коронавируса, вместо битка за санитарни маски, в черноморската ни столица настана бой за билети. Поразени от културен грип, варненци разграбват местата за секс комедия, режисирана от актьора Асен Блатечки.

 

Спектакълът носи провокативното заглавие „Баща ми се казва Мария“ и е наследник на суперхита „Жена ми се казва Борис“, който месеци наред се играеше пред пукащите се по шевовете зали в града.

 

С „Баща ми се казва Мария“ Блатечки не само е решил да повтори успеха на „Жена ми се казва Борис“, но и да постави нов рекорд по гледания. В момента той репетира усилено със звездите в главните роли - Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Петьо Петков-Шайбата, Жанина Стоилова и Невена Бозукова.

 

https://zdrave.to/media/source/202002/1582881067_bashta_mi_se_kazva_maria.jpg

 

Сюжетът се върти около пикантните проявления на любовта и различията в секса, а брилянтният хумуристичен текст е дело на Иван Ангелов, бившият сценарист на Слави Трифонов.

Блатечки не се притеснява да напътства и дори да критикува колегите си, защото вече има опит като режисьор с постановките на „Побъркани от любов“ и „Смях в залата“. „Много ми харесва да режисирам. Правя театър, в какъвто ми се играе и какъвто ми се гледа“, казва нашумелият като критик на суперзвездата с „Оскар“ Хоакин Финикс.

Станете почитател на Класа