Шаферка съсипа сватба

Две сестри не можаха да се разберат как едната да се облече за сватбата на другата, което превърна важния празник в истински кошмар.

 

Сватбата е едно от най-важните събития в живота на всяко момиче. Булките искат този ден да е просто перфектен – щастливи гости, красиви декорации, вкусна храна и море от любов и топлина. Понякога обаче точно най-близкият ти човек може да развали този празник.

Момиче реши да направи сестра си шаферка, като просто я помоли да си купи тъмно синя рокля с цветя. Въпреки това сестра й решила да подбере одежда, която според нея по-добре ще подчертае формите и достойнствата й, отколкото да изпълни заръката.

 

 

Така тя искаше да цъфне на най-важния ден от живота на сестра си с полупрозрачна рокля без ръкави, която оставя доста малко на въображението. Булката буквално останала в ступор, след като видяла как иска да се появи роднината й на сватбения ден.

Младоженката реши моментално да се „похвали” в социалните мрежи за това, което се случва.

 

 

„Сватбата ми ще се състои след 8 дни. Бях помолила сестра си още през януари да си купи тъмно синя рокля на цветя, за да ми бъде шаферка. Днес тя ми казва, че е поръчала доста дрехи, но нищо не й харесвало, освен една доста провокативна одежда. Когато я видях, категорично заявих, че тя не може да се появи така на МОЯТА СВАТБА и даже да ми бъде шаферка. Когато чу това, тя се тръшна, че или ще е с тази рокля или няма да присъства на празника ми”, оплака се бъдещата булка в социалните мрежи.

 

https://jenata.blitz.bg/media/thumbs/201907/950/1561973555_shutterstock_1056556142.jpg?_=1561973915

 

Публикацията веднага бе последвана от бурна реакция на потребителите. Повечето от тях подкрепят булката, смятайки че точно този ден трябва да е специален за булката и сестра й е редно да се съобрази и да не го проваля.

Роклята е сладка, но определено не е подходяща за шаферка”, коментира потребител.

Друг пък смята: „Тя е подходяща за спалнята! Ако ми се появи така на моята сватба, директно ще я отпратя вкъщи, преди да е съсипала всичко”

В крайна сметка булката не отстъпила, сестра й не присъствала на сватбения й ден. Все пак младоженката била съсипана, че един от най-близките й хора не е бил до нея в този толкова важен празник. Вие как бихте постъпили?

Станете почитател на Класа