Разкриха как е загинала младата и красива докторка

Приятелка на починалата Евгения Иванова разкри как точно е загинала младата и красива 35-годишна лекарка на руския национален тим по спортна стрелба. Тя е починала вследствие на автомобилна катастрофа по магистралата в района на Ленинградска област. За последните две седмици това бил третият фатален случай в тази област.

„Евгения караше "Лада Гранта", решила е да отбие, не е успяла да се справи с управлението и се е блъснала с движещ се насреща камион. На този път до края на януари е имало три произшествия с фатален изход и четирима са убити, сред които 8-годишно момче и 13-годишно момиче“, разказва приятелката на лекарката пред "Спорт-Експрес" .

 

 

Тя отбелязва също, че Иванова е добър шофьор и е била винаги компетентна и уверена зад волана. „Може би нещо не е наред с пътя, който знае“, продължи приятелката, описвайки лекарката като весел и отзивчив човек.

„Тя обичаше роднините си, животните. Имаше четири кучета и обичаше работата, винаги се стремеше към нещо ново. Много съжалявам за Женя“, завършва приятелката на загиналата.

Иванова работи в руския национален отбор повече от три години. Заради професионализма си е включена в медицинската комисия на Международната федерация по стрелба.

Станете почитател на Класа