Дневен хороскоп 4 октомври

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

През целия ден, ще ви съпътства страстта и любовта. Удивително е, че това в никакъв случай няма да повлияе на работата ви по същество. Не чакайте помощ от хора, които многократно са ви подвеждали. Трябва да разчитате само на себе си и собствените си сили, за да постигнете напредък в кариерата и финансите.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Очаква ви прекрасен ден и сбъдване на желанията. Ако сте необвързани, може да разчитате на романтично запознанство. Малки проблеми се очакват в дома ви, но мъдро и изобретателно ще се справите с тях. Възможни са делови контакти с чуждестранни партньори, подписване на документи и пътуване. Вечерта се очаква изненада от роднина.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Трябва да преразгледате своите виждания за бъдещето, за да не направите грешки. Вие сте заобиколени от добри хора, но някои от тях ви използват за собствени цели. Разширяването на хоризонтите, може да ви помогне да разберете същността на едно важно събитие. Смут и негодувание ви очаква в любовта. Но оптимизмът, няма да ви позволи да паднете под достойнството си.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Възможно е забавяне в работните ви дела. Ако започнете да копаете и да търсите истината, още повече ще се объркате. Само ентусиастите днес ги очакват големи победи и постижения. Ако, подписвате споразумение за сътрудничество, ще бъдете сред победителите. В личния си живот, избягвайте сблъсъците или кавгата ще бъде сериозна.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Често ще се паникьосвате, което няма да ви позволи да гледате реално на нещата. Имате много опит и познания, така че не се колебайте да се заемете с нови дела. В любовта, ще имате повече късмет, отколкото в областта на финансите. Толкова дълго сте търсили разбиращ ви човек, че никакви пари няма да ви извадят от равновесие.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Възможни са трудности при постигане на целите, но те няма да са фатални. Основното нещо е, във всяка ситуация да останете оптимисти. Денят е добър за посещение на лекар-специалист, стоматолог и козметик. Ако планирате романтична среща, не е необходимо, да я отменяте. Не забравяйте да направите подарък на избраника си.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Днес, ще мислите едно, а ще говорите нещо съвсем друго. Това може да ви навреди, особено ако сте решили откровенно да разговаряте с шефа си. Във финансовата сфера, всичко ще е отлично, но банков заем не си струва да взимате. Има опасност от наранявания и травми, така че бъдете внимателни.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Очаква ви прекрасен ден, когато много от разногласията и конфликтите, ще се решават от само себе си. Просто се опитайте да се държите спокойно, ако въпросът опре до изясняване на отношения. Препоръчително е, да изплатите дълговете си и да си купите нещо. Не пречи част от парите, да отделите за планирано пътуване.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Очаква ви настоящ хаос, който няма да ви позволи да се съсредоточите върху най-важните неща в живота. Затова пък шефовете, ще ви похвалят за миналта ви работа и ще ви възнаградят. Не се претоварвайте, както физически, така и психически. В личния живот, трябва да сте по-дипломатични, за да получите благоразположението на избраника си.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Очаква ви натоварен ден, така че се опитайте да живеете и работите по план. Недоразумение с бизнес партньори, може да доведе до криза във финансите. Трябва така да изградите комуникациите си, че никой да не се усъмни във вашите възможности. Между другото, срочно се заемете с външния си вид и започнете диета.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Трябва да укрепите старите си връзки, а новите по-добре, да избягвате. Сега не сте готови за любов и романтика, така че се заемете с работа. Най-малкото, паричната ситуация ще се подобри и ще имате интересни възможности. Изблиците на гняв и тревожност в личния ви живот, могат да отслабят вашето здраве. Бъдете възможно максимално сдържани!

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Възможни са много разходи, но финансовото ви положение ще остане стабилно. Може да си позволите пазаруване, развлечения и подаръци за близките хора. Денят е не подходящ за планиране на операция. Ако решите да се обърнете към лекар, го правете само в крайни случаи. Вечерта си починете с приятели и роднини.

Станете почитател на Класа