10 истории на ужасите, състоящи се само от 2 изречения

По-дългите разкази невинаги са по-добри, особено, когато става въпрос за страшни истории. Понякога нещо много малко може да те ужаси до смърт – като паяк във ваната или скърцащо стъпало в самотна тъмна къща… или нежните ръце на Доналд Тръмп.

 

Но да оставим физическите характеристики на кандидата за американски президент. Вижте колко страх и ужас може да се съберат само в две изречения.

 

 

#1

 

 

В телефона ми имаше моя снимка, докато спя. Живея сама.

 

#2

 

 

Сестра ми казва, че мама я е убила. Мама казва, че нямам сестра.

 

#3

 

 

Чуваш майка си да те вика от кухнята. Тръгваш надолу и долавяш шепот откъм гардероба: "Не отивай там, миличка, и аз я чух."

 

#4

 

 

Последното нещо, което видях, бе циферблата на часовника ми, показващ 12:07, преди тя да прекара разлагащи се нокти през гърдите ми, а с другата ръка заглушаваше писъците ми. Изправих се рязко в леглото, с облекчението, че е било просто сън, но тогава видях часовникът да показва 12:06 и чух вратата на гардероба ми да се отваря със зловещо скърцане.

 

#5

 

 

Не можех да се движа, да дишам или да говоря и беше толкова тъмно през цялото време. Ако знаех, че ще съм толкова самотен, щях да помоля да бъда кремиран.

 

Станете почитател на Класа