Дневен хороскоп 4 май

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Деня, създава благоприятни условия за кариерно развитие и подобряване на финансовото ви състояние. Въпреки това, ако става въпрос за наистина стабилен успех, ще трябва да почакате още малко. Задължително, опитомете своя темперамент и бъдете по-мили и благородни.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Всички придобивки за дома, обещават да бъдат успешни, особено ако ги направите от сърце и в пълно съответствие с вашите лични убеждения. Трябва да обърнете специално внимание на домашния уют. Не се скъпете да харчите пари за това, което ви доставя радост, естетическо удовлетворение и усещане за благополучие.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Хората около вас, могат да бъдат много щедри на думи. Не трябва да се доверявате, на всички обещания. Но и не трябва да подозирате другите в не добри намерения, напълно е възможно, обстоятелствата да им попречат, да спазят обещанията си. Денят е благоприятен за разширяване на перспективите ви, но трябва да сте готови да научите повече, отколкото искате или да се разочаровате от нещо.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Не всички ваши желания – дори и най-простите - може да се реализират веднага, вероятно, това ще бъде за добро. Днес е време, когато трябва да преосмислите своите знания, умения и контакти. Възможно е, в близките седмици, да имате различен поглед върху нещата около вас и вече да не ви е нужно това, за което умирате днес.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Не е препоръчително да тръгвате на път, да организирате срещи или планиране на друго важно събитие за началото на деня. Може да се сблъскате с непредвидени пречки и в резултат , да се окажете в задънена улица. Търсенето на информация, няма да ви даде нищо. Въпреки това, ситуацията няма да е обречена.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Днес не е подходящо време за важни предприятия, особено в първата половина на деня. В някои сфери, ще бъдете в състояние свободно да действате, но в други, неочаквано ще се сблъскате със стари препятствия, професионални проблеми, както и необходимост да си налагате самоограничения.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Приятелските контакти в началото на деня, може да стигнат до задънена улица. Без значение колко идеалистично, сте настроени към вашите близки, ще трябва да признаете, че реалността въвежда своите собствени корекции във вашите взаимоотношения.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес, няма да е най-лесният ден за вас. Препоръчително е да изключите новите проекти от списъка си с задачи. Ако сте родени в средата на ноември, заедно с проблясъците на интелектуално, любовно или творческо вдъхновение, може да изпитате неприятно усещане за външен контрол над вашите инициативи.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Денят, ще се окаже спокоен и хармоничен за вас. Ще бъдете в състояние да оставите рисковете и подвизите безопасно зад вас. Размишлявайте върху възможните начини за разширяване на вашето лично влияние. Положението ви, може да се подобри в резултат на преразглеждането стар чужд проект и съживяване на връзки с правилните хора.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

За да установите отношения на доверие с вашите събеседници, всичко, което трябва да направите е, да говорите открито за нещата, които ви интересуват. Жестовете на внимание и загриженост, могат да освободят напрежението и да създадат перфектни условия за взаимно разбирателство.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Сутринта и ранния следобед, ще имате шанс да подредите личния си живот и делата свързани с домакинството и личните ви финанси. Също, ще бъдете в състояние да внесете нова цел в тези сфери на живота. Това е добър период за експериментиране със сделки, диета или в домакинството.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Сутринта и следобед, всички недоразумения могат да бъдат решени по мирен път. През този период, ще сте по-чувствителни. С удоволствие, ще предпочете любовта, забавленията, независимото творчество и семейните дела, отколкото грубата и жестока битка за място под слънцето.

Станете почитател на Класа