Любовницата на Оланд е номинирана за "Сезар" за роля на съблазнителка

Актрисата Жули Гайе, за която се твърди, че имала връзка с президента Франсоа Оланд, беше номинирана за наградата „Сезар", френския еквивалент на оскарите, за ролята си на секси изкусителка на име Валери, предаде Франс прес.Гайе изпълнява главната роля в сапунената опера, която от няколко седмици вълнува французите, след като беше заснета да пристига на тайни срещи с президента само на няколко метра от официалната му резиденция - Елисейския дворец.

Тя обаче е номинирана за „Сезар" за поддържащата си роля в комедията на Бертран Таверние "Ке д'Орсе" за живота във френското външно министерство. Във филма Гайе играе ролята на съветничка на министъра, която не се колебае да използва уменията си да съблазнява за да получи каквото иска.

Странното съвпадение стана причина за множество коментари в социалните мрежи, особено предвид факта, че на френски "поддържаща актриса" буквално се превежда като "втора женска роля".

Аферата на Гайе с Оланд беше разкрита по-рано този месец от списание "Клоузър". Това стана причина президентът да прекрати дългогодишната си връзка с Валери Трирвильор.

Станете почитател на Класа