×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 277

Бате Енчо и Албена Михова влизат в "Денсинг старс"

Двама куклени актьори – той от Русе, тя – от Варна. Страстта им към сцената ги води в София, където завършват НАТФИЗ, специалност кукли. Тя се изявява на театралната сцена и на телевизионния екран, а той е един от най-обичаните от децата водещи и винаги ще го наричат бате.

Албена Михова и Енчо Данаилов – бате Енчо, ще се впуснат в ново предизвикателство за тях – "Денсинг старс".

Албена може да пее, да разсмива, а сега ще трябва да облече и роклята за ча-ча-ча или валс и да завладее сцената на "Денсинг старс". Тя сподели, че е голям фен на шоуто и няма търпение да започне – любопитно й е да се научи да танцува и винаги е искала да се види в такива рокли.

"Забавление му е майката", коментира тя в типичния си стил.

"Танцувах много отдавна, когато бях млад, слаб и красив. Сега в "Денсинг старс" пак искам да стана поне красив", споделя за своето участие бате Енчо с чувство за хумор.

За него "Денсинг старс" е провокация за всички участници, в която той ще се води от мотото: Покорявай върховете – не за да те види светът, а ти да видиш него.

Телевизионният водещ сега иска да се пробва с куикстеп и фокстрот. Вече е започнал тренировки със своята красива партньорка, а към нея ще се отнася с любов, служене и уважение – като истински ученик.

Кои ще са другите звезди, които ще се изправят срещу Албена, Енчо и Сани Жекова, ще разберем на 11 март по Нова ТВ.

Станете почитател на Класа