Борисов не се сдържа и каза истината за Василев, Коцев и Ананиев

Борисов не се сдържа и каза истината за Василев, Коцев и Ананиев
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    11.04.2024
  • Сподели:

"Не мога да коментирам нещо, което е на белгийската прокуратура. сигурно са работили нещо - не знам.

Хубаво е винаги да се изчаква, да се разбере за какво става въпрос и тогава да се реагира" - така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира в кулоарите на Народното събрание (НС) акциите от вчерашния ден, които се проведоха в офиси на фирми на депутата от ПП-ДБ Настимир Ананиев.

"Ние от ГЕРБ не замерваме никого, а всеки ден ни се дават поводи за това", допълни Борисов.

 

 

 

Бойко Борисов, Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

 

По думите му парламентът не е правосъдна институция или такава, която да дава присъди: "Нека оставим да си работят и когато има внесен обвинителен акт, ще коментираме".

"Много неправомерно и неправилно са похарчени много пари, неотчитайки доклада на МВФ, на призивите на некоалицията да се харчи разумно... чакаме да ни каже новият финансов министър", посочи той по адрес на работата на бившия финансов министър Асен Василев.

"Приходната агенция остана да работи, за да няма оправдание, че някой им пречи", отсече Борисов.

"Винаги.. рано или късно истината излиза наяве. Някой път с прискърбие установяваме какво е правено и как се е правило, но с години се забави развитието на България", заяви той и заговори за предстоящите избори:.

"Твърд привърженик съм на машинното гласуване. Ще направя всичко възможно машините да останат".

 

 

Бойко Борисов, Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

 

"Имаме да свършим доста неща в сфери като армията, енергетиката. Много хора напускат армията, за да отидат в МВР. Когато се работи на парче и не се гледа цялостно финансовата рамка, се получава така", отсече Борисов.

"Един месец парламентът ще излезе в предизборна кампания, има две седмици да се работи.

Не познавам кой е бил досега главния секретар на МВР, нямам спомен да сме работили през годините и да го познавам. Той е по предложение на министър-председател и министрите, подкрепено и от президента", обясни той.

"Подкрепях Живко Коцев заради ген. Атанас Атанасов - той помоли. Вече ще се пазя да кажа и подкрепям", заяви още Борисов.

 

Бойко Борисов, Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

 

"Нали спасиха уж София от нас, а сега затънаха в боклук. Софиянци избраха Терзиев и затънаха в боклук", възмути се лидерът на ГЕРБ на скандалите с отпадъците, които се вихрят в Столичната община.

О

 

свен това Борисов заяви, че от партията му не се умували за ново име за овакантения пост на омбудсман, след като вчера Диана Ковачева подаде оставка.

Станете почитател на Класа