Пълен цирк в Пловдив: Двама напуснаха дебата на Хекимян

Представителят на Реформаторския блок д-р Димитър Шишков и бившият кмет на Пловдив Славчо Атанасов, който представлява патриотичния фронт, като представител на ВМРО, напуснаха ядосани предизборния дебат на площада в Пловдив.
Невъзможността да се каже и дума от виковете на агитките, най-шумна от която беше тази на "България без цензура" разгневиха участниците в разговора. Нито един от тях не успя да обясни нищо на опитите на водещия да зададе въпроси. Тромби и тъпани попречиха на политиците да се изявят, въпреки предупреждението на Хекимян, че ще извика полиция срещу провокаторите.

Както БЛИЦ съобщи, дебатът започна с разменени обиди между хора на Бареков и представители на ДПС. Симпатизантите на ББЦ не изтърпяха факта, че стоят в съседство с роми и се развикаха: "Изчезвайте, мангали"! През цялото време се чуваше дюдюкане и викове: Уууууу!

Това са някакви политически локуми, аз прлиключвам участието си и напускам този дебат сега, обяви Шишков. И аз го напускам, обяви Славчо Атанасов, който не дочака обявената от водещия спасителна рекламна пауза.

Призовавам агитките да напуснат, обърна се към шумните хора Хекимян.

Станете почитател на Класа