Бареков: Дефицитът от 7% на "десния" Борисов е лява мярка

Кое е дясното в България? Тези дни ставаме свидетели на срамни политически сделки. Това заяви лидерът на ББЦ Николай Бареков, съобщиха от партията.

Българската "десница", в лицето на г-н Борисов и ГЕРБ, иска увеличение на бюджетния дефицит до 7% и трупане на милиарди левове дълг.

Нали бюджетният дефицит противоречи на дясната идеология? Нали трупането на дългове е ляв политически инструмент? Г-н Борисов, Вие десен политик ли сте или все още сте член на БКП? Защо искате увеличение на бюджетния дефицит? Може би за да ограбите два пъти българския народ. Първият път с фалита на КТБ и вторият - като допълнително се разплатите с ужким "ограбените", сред които личат имената на партии и хора, свързани с вас, каза Бареков.

И още нещо за дясното – г-н Радан Кънев, който наричаше КТБ банка на мафията, се оказа, че е държал парите си там, заедно със своя ментор Иван Костов. Става въпрос за милиони... Г-н Кънев и г-н Костов, Вие десни политици ли сте или мафиоти??? Задавам тези въпроси като заместник-председател на най-голямата дясна група в Европейския парламент – Европейските консерватори и реформисти, подчерта още Бареков.

Станете почитател на Класа