Павел Станчев сменя Вики Политова

Павел Станчев сменя Вики Политова като директор на българския бизнес на Central European Media Enterprises Ltd. от 1 февруари. Част от групата е и bTV.

Досегашният директор Вики Политова, работеща в bTV от самото начало през 2000 г., ще напусне в края на месеца, за да се заеме с други дейности, съобщиха от медиата.„Присъединяването ми към bTV е голямо предизвикателство. Ще използвам цялата си енергия и опит, за да засилим водещата позиция на bTV Media Group на телевизионния пазар в България, и място, където работят най-талантливите журналисти и телевизионни професионалисти“, заяви новият изпълнителен директор на телевизията Павел Станчев.
Председателят на Управителния съвет на bTV и главен изпълнителен директор на СМЕ Кристоф Майнуш каза, че Станчев е отлично подготвен да ръководи екипа в България.

Павел Станчев има над 20-годишен медиен и телевизионен опит в Централна и Източна Европа. От 2013 година е главен изпълнителен директор на „Антена Югоизточна Европа“ и ръководи няколко телевизии в Сърбия, Черна Гора и Словения.

От 2004 до 2008 г. е главен изпълнителен директор на Нова Телевизия в България. Бил е също изпълнителен директор на HBO Румъния, EрТеЕл Хърватска и Канал Д Румъния. 

Станете почитател на Класа