Камен Костадинов: АБВ не предлага нищо различно

„За всички е видно, че ГЕРБ и АБВ действат в една посока, независимо дали ще го обявят официално или не. Първанов в момента преследва някакви цели, различни от доброто представяне на БСП, а в посока свалянето на това правителство, което в унисон с целите на Борисов. Същевременно не виждам движението да предлага по-различни идеи от тези, които всички останали политици налагат. Да, това са добри идеи, но те не са нищо необикновено или различно", заяви в предаването „Денят започва" на БНТ Камен Костадинов, зам.-председател на ДПС.

„Виждам коалиция Мишо Бирата, ако се върнем назад е ясно кои са политиците, забъркани в скандала - Ваньо Танов, Бойко Борисов и Георги Първанов", коментира Костадинов появилите се догадки за коалиция „Мишо Бирата".

„Коалиционно споразумение няма как да има. Кабинетът бе обявен като експертен и политиците там са изключително малко. Към този момент не виждаме необходимост от подписването на такъв документ. Това правителство не е коалиционно, а програмно. Програмата обединява, а не някакво споразумение", коментира той липсата на коалиционно споразумение между БСП и ДПС.


 

Станете почитател на Класа