Депутат от "Атака": Гледайте заседанието на НС утре, ще бъде интереснo

Утре наблюдавайте внимателно първото заседание на Народното събрание, тъй като ще станат интересни неща". Това каза в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин" Димитър Димов, депутат от „Атака".

"Един народен представител от „Атака" никога не би се поколебал да даде имунитета си, когато обаче има основания и доказателства за извършено престъпление. В момента обаче стана ясно, че имаме един лъжец в униформа, който излъга, че е ударен от Волен Сидеров. Ние не сме се родили с имунитет и аз не бих имал нищо против да се откажа от него", допълни още Димов.

"Виждате ли човек, който е ударен с юмрук - той би изглеждал по различен начин от въпросния полицай след инцидента. Също така вижте къде е изкарано медицинското на полицай Костадин Колев? То е изкарано в МБАЛ „Света Ана" - там шеф е бивш депутат от ГЕРБ. В профила на въпросния полицай Костадин Колев се вижда, че той месеци преди това е имал отрицателни коментари срещу Волен Сидеров. Също така се вижда, че въпросния служител на МВР очевидно подкрепя Бойко Борисов и неговата политика. Съмнително е, че след това си е изкарал медицинско в болница, където ръководител е бивш кадър на ГЕРБ. Волен Сидеров ще се откаже от имунитета си, когато се докаже, че има престъпление. В случая става дума за един лъжец, лъжесвидетел", разказа още той.

Според него главният прокурор Сотир Цацаров е бил заблуден от районния прокурор във Варна и ръководителят на ОДП Варна, които са му подали погрешна информация.

"Ние досега не сме били канени да бъдем разпитани в полицията относно въпросния инцидент на летище Варна. Никой от моите колеги не се е позовал на имунитета си, за да откаже да даде показания", заяви депутатът от „Атака" и допълни, че минути след инцидента на летището Сидеров е подал жалба в ОДП Варна срещу Бахнев, който беше заплашил, че ще го смачка.

Според депутата от „Атака" медиите са раздухали скандала и инцидента на летището във Варна без да имат цялата информация по случая.


 

Станете почитател на Класа