Сидеров: Всичко се гради на една лъжа

Не съм посягал на полицай. Това заяви лидерът на „Атака” Волен Сидеров в предаването „Всяка Неделя” по Нова телевизия . „Всичко се гради на една лъжа. Дали предварително са я скалъпили, или после са се сетили, резултатът е скалъпване. Този момък, полицаят от Варна, лъже същата вечер”, заяви лидерът на „Атака”. „Оказа се, че този 28-годишен полицай, 130-килограмов човек, по-млад от мен твърди, че аз така силно съм го ударил в лицето, че той залитнал от моя удар”, каза Сидеров. „Никога не съм посягал на полицай, освен когато му блъскам ръцете”, посочи той.
„Този полицай е лъжесвидетел. Ще минат години, ще го осъдя за лъжесвидетелство”, подчерта лидерът на „Атака”. „Кой подучи тези трима полицаи да излъжат, че аз съм ги ударил? Аз ще задам въпрос на вътрешния министър – той прави ли разследване защо негов служител лъже”, заяви Сидеров.
По отношение на разправията с френската гражданка в самолета Сидеров заяви: „Тя каза непристойни неща за България, за български символи. Каза, че българите са прости хора. Аз стоях прав и разговарях с моите колеги, а тя показа неприязън и омраза”. Той каза, че не е знаел, че жената е френски дипломат. „Аз се съмнявам, че тя е дипломат. Има десетки служители, мисля, че няма дипломатически статут”, заяви Сидеров.
„Така се случва с мен, защото аз не си мълча и не търпя, когато някой каже нещо неуважително. Когато някой покаже неуважение към мен или нещо българско, аз реагирам”, посочи Сидеров.
„Точно при Тройната коалиция се разиграха най-големите сблъсъци срещу мен. При ГЕРБ имаше други действия на тормоз срещу мен”, заяви той.
„Ще се окаже, че сега БСП, ДПС и ГЕРБ играят заедно. Ако ГЕРБ искаше да свали това правителство, можеше да не осигурява кворума при приемане на бюджета. Ние тогава не се регистрирахме”, заяви Сидеров.
По повод това, че на митинг Сидеров прокле медиите, той призна, че не е редно да се кълне. Сидеров обяви като парадоксални тезите, че скандалът във Варна работи в негова полза.

Станете почитател на Класа